02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Akkermansia company Gewichtscontrole Tabletten 30 stuks

3 reviews
Tabletten 30 stuks
46,57 64,99
Op voorraad
46,57
-28% **
prijs apotheek: 64,99* Je bespaart: -18,42
Voedingssupplement op basis van Akkermansia muciniphila, groene thee, chroom en vitamines B2 en D3 in de vorm van tabletten. Helpt om het gewicht onder controle te houden met een normale bloedsuikerspiegel.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Wat is zo bijzonder aan Akkermansia muciniphila?

- Van nature aanwezig in de darm
- Bewaker van de intestinale barrière
- Gepasteuriseerd om de doeltreffenheid te verbeteren
- Werkt in op verschillende metabole markers

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewichtscontrole.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag, tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: 30miljard gepasteuriseerde Akkermansia muciniphila bacteriën, 230mg groene thee extract (waarvan 115mg EGCG), 0,21mg vitamine B2, 5µg vitamine D3, 60µg chroom. Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, calciumfosfaat, hydroxypropylcellulose, mono- en diglyceridevetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

- De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid EGCG van 800mg niet overschrijden.

- Niet combineren met andere groene thee producten.
- Niet op een lege maag innemen.
- Niet geschikt voor jongeren onder de 18jaar, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type behandeling Preventief
Effect Afslankend
Bevat Akkermansia muciniphila, Chroom, Groenethee-extract, Vitamine D3, Vitamine B2
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Onevenwichtige bloedspiegel
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Akkermansia company Gewichtscontrole

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Akkermansia heeft ook positieve effecten getoond op insuline en cholesterol. 

Insuline is een hormoon dat een heel belangrijke rol speelt in de verwerking van suiker in ons lichaam. 
Wanneer dit hormoon ontregelt is, kan er suikerziekte ontstaan. 

Akkermansia is enkel bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. 


Akkermansia company gewichtscontrole wordt gebruikt als ondersteunende therapie in het kader van prediabetes, veranderd gewicht en neiging naar metabool syndroom en dus niet persé als een product om af te vallen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Akkermansia company Gewichtscontrole

Ik ben op 2 weken tijd 2 kilo afgevallen. Ik let wel op mijn voeding, zoals minder suiker en vetten consumeren. Het resultaat motiveert je om verder af te vallen en het product verder te gebruiken. Het product is zeker een aanrader voor mensen die enkele kilo's kwijt willen!

Jolanda

Dit is een voedingssupplement op basis van de gepasteuriseerde bacterie Akkermansia muciniphila. Het heeft positief effect op gezondheid van mensen met een risico op hart- en vaatziekten, obesitas of diabetes type 2. Interessant is dat het ook helpt vermageren. Ik gebruik dit supplement enkele weken en ik merk positieve effecten, in combinatie met evenwichtige voeding en beweging.

Louis

Ik ben zeer tevreden over dit product, het geeft goed resultaat. Ik Blijf dit gebruiken om op gewicht te blijven.

Sarah
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek