Parazeet Anti-muggen armband kinderen Armband 1 stuks

Waterbestendige anti-muggenarmband voor kinderen vanaf 3 jaar. Werkt ook tegen andere bijtende insecten. Biedt tot 1 maand bescherming bij een gebruik van 8 uur per dag. Wanneer je de armband niet draagt, kan je hem in het bijgevoegde afsluitbare aluminiumfoliezakje bewaren. Bevat 2 vullingen. Deze 'slap-it' is 100% natuurlijk, en ideaal voor alle buitenactiviteiten (bijvoorbeeld kamp van de kinderen). Hij kan ook dagelijks thuis gebruikt worden.

€ 12,99 -12%
11,43
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Anti-muggen.
Maak de vulling aan beide uiteinden van de band vast. Schuif de ringen één voor één over de armband en klap hem rond je pols. De armband past zich automatisch aan je polsomtrek aan. Bewaar de armband na gebruik of wanneer je hem niet draagt in het aluminiumfolie en sluit goed af. Wanneer je de armband in een gebied met veel muggen draagt, gebruik dan ook de anti-muggenspray van Parazeet.
Geraniol(106-24-1) 16% (m/m), PT19.
Uitwendig gebruik als insectenafweermiddel bij mensen. Geschikt voor gebruik bij kinderen vanaf 3 jaar. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Zorg ervoor dat uw kind het bandje niet in zijn mond stopt. Daar er geen direct contact is met de huid, zijn huidreacties op de actieve stof weinig waarschijnlijk. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik in geval van huidirritatie of ongemak.
Merk Parazeet
Aflevervorm Armband
Type product Medisch hulpmiddel
Type insect Bij, wesp, Mug, Steekvlieg
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!