Biocure Sport LA Tabletten 30 stuks

Voedingsupplement op basis van verschillende mineralen, vitaminen en aminozuren, geschikt voor sporters. Bevorderlijk voor de recuperatie en resistentie.

prijs apotheek: € 23,64 -23%
18,20
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Professionele en recreatieve sporters; bij een actieve levensstijl.
1 tablet/dag in de opstartfase en bij onderhoud, 2 tabletten/dag in trainingsfase, sport- of wedstrijdfase en tijdens recuperatie
Vitamine B1 1,8 mg, Vitamine B2 2,1 mg, Vitamine B3 23,5 mg, Vitamine B6 2,6 mg, Vitamine B12 1,3 μg, Vitamine C 70,4 mg, Vitamine D 2,5 µg, Vitamine E 13 mg, IJzer 13,3 mg, Koper 0,8 mg, Seleen 45,4 µg, Zink 10,7 mg, L-Carnitinetartraat 65 mg, L-Leucine 65 mg, L-Isoleucine 65 mg, L-Valine 65 mg.
De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet alsvervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijlworden gebruikt.
Merk Biocure
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Lichamelijke prestatiebevorderend, Spierherstellend
Bevat Aminozuren, Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!