Metagenics L-glutamine sinaasappel Poeder 400g

Voedingssupplement op basis van vitamine B6 en L-glutamine. Geeft extra ondersteuning bij intensieve sportbeoefening. Het aminozuur glutamine is een belangrijke brandstof voor heel wat cellen van het immuunsysteem en stimuleert verschillende aspecten van de immuunfuncties.

€ 44,49 -22%
34,70
Merk Metagenics
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend
Bevat L-glutamine
Smaak Sinaasappel
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  30/04/2018
  Ik had een goede rehabilitatie van mijn darmflora nodig. Het is gedaan met dit product dat ik al 3 jaar gebruik. Perfect!
  25/10/2015
  dit product neem ik voor 2 doeleinden. 1 voor ondersteuning van mijn sportprestaties en ten 2de om mijn imuunsysteem te verbeteren. Het is wel heel goed dat er vit B bij is. dit is noodzakelijk voor betere opname. Het helpt ook bij vermoeidheid
  17/10/2015
  Uitstekend product dat de doorlaatbaarheid van de darmwand helpt en dat zegt de doorlaatbaarheid barrière tegen ziekten zegt!