• Gratis Performance drinkfles bij aankoop van €30 Performance producten

Performance Carbo Extra framboos Poeder 750g

Koolhydraatrijke energiedrank samengesteld uit 3 soorten suikers, vitamines en mineralen, in de vorm van een poederdrank met framboossmaak. Zorgt voor een energietoevoer op korte, middellange en lange termijn, en het houdt de vochttoevoer op peil, zodat je een betere uithouding hebt. De ideale combinatie van koolhydraten en zouten.

€ 14,90 -20%
11,92
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Koolhydraten voor energieCarbo Extra bevat drie koolhydraatbronnen, elk zorgvuldig gekozen om de juiste energie op het juiste tijdstip te leveren.Maltodextrine is een complex koolhydraat dat op dezelfde manier is opgebouwd als zetmeel, maar omwille van het kleiner aantal glucosedeeltjes sneller wordt opgenomen.Het wordt langzamer opgenomen in het bloed dan glucose en levert daarmee energie op langere termijn, en het reguleert de bloedsuikerspiegel.Dextrose, beter gekend als druivensuiker of glucose, is een enkelvoudig koolhydraat en is één van de belangrijkste brandstoffen voor het menselijk lichaam. Glucose wordt echter niet als zodanig opgeslagen maar wordt omgezet in glycogeen, dat in de spieren en lever wordt opgeslagen. Glucose kan direct door het bloed worden opgenomen en levert dus instant energie.Fructose is net als dextrose een enkelvoudig koolhydraat, maar omwille van een klein structureel verschil levert het energie op middellange termijn.De combinatie van deze drie koolhydraten houdt zowel vóór als gedurende de fysieke inspanning het energieniveau op peil.Minerale zouten voor de vochtbalansKalium- en natriumzout zijn de 2 voornaamste zouten die door transpiratie verloren gaan en dus tijdig dienen aangevuld te worden.Natrium vervult een aantal functies in het lichaam. Het regelt de water- en zouthuishouding en de zuurtegraad van weefselvloeistof. Maar ook het doorgeven van zenuwprikkels en het samentrekken van de spieren wordt hierdoor beïnvloed. Samen met kalium regelt het de bloeddruk.Kalium speelt een cruciale rol voor een goede hartfunctie, maar heeft ook een sleutelfunctie bij de contractie van de skelet- en gladde spieren. Het is dus belangrijk voor een goede spijsvertering en musculaire functie.
Meng 75 g (1½ maatjes) met 500 ml water of fruitsap. Drink 1 uur voor de fysieke inspanning of wedstrijd 1 drinkbus. Drink vervolgens per inspanningsuur/wedstrijduur telkens 1 drinkbus.
Maltodextrine, dextrose, fructose, voedingszuren: citroenzuur en ascorbinezuur, aroma, natriumchloride, mineralen (kaliumbicarbonaat, magnesiumoxide, zinkgluconaat, ijzergluconaat, kopergluconaat, kaliumjodide), kleurstof: bietenrood, zoetstof: aspartaam*, vitaminen [(ascorbinezuur (vitamine C), DL-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E), nicotinamide (vitamine B3), calcium-D-pantothenaat (vitamine B5), pyridoxinewaterstofchloride (vitamine B6), riboflavine (vitamine B2), thiaminewaterstofchloride (vitamine B1), pteroylmonoglutaminezuur (vitamine B9), cholecalciferol (vitamine D3), cyanocobalamine (vitamine B12)],D-Biotine. *Bevat een bron van fenylalanine.
Merk Performance
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatrijk
Bevat Magnesium, Overige, Vitaminecomplex
Smaak Framboos
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!