02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

31-03-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Wat doet een allergie met je huid?

Geschreven door M.

Wist je dat 1 op 3 mensen allergieën hebben? En dat 2 op 3 mensen met een allergie last hebben van een huidreactie? 

Het microbioom is het onzichtbare ecosysteem van micro-organismen die op je huid leven. Dat evenwicht is essentieel voor de gezondheid van je huid. Iemands genen, voedingsstijl, persoonlijke hygiëne, leeftijd en zelfs huisgenoten, beïnvloeden het microbioom van de huid.


Omdat ons microbioom de link is tussen onze externe omgeving en ons immuunsysteem, kan het gemakkelijk uit evenwicht geraken. Deze verstoring verhoogt de kans dat externe irriterende stoffen, antigenen en pathogenen binnendringen, wat kan leiden tot ontstekingen, jeuk, pijn en huidreacties. Een verstoord evenwicht in het microbioom leidt tot een reactie van de huid waardoor die overreageert op allergenen.

 

Een nieuw ingrediënt om het microbioom te versterken en de triggers van huidallergie aan te pakken met onmiddellijke en langdurige resultaten

La Roche-Posay heeft dit bestudeert en is hierna op onderzoek gegaan naar een effectieve en snelwerkende oplossing die de huid zou helpen om niet te overreageren op allergenen.
Sphingobioma is een unieke bacteriestam afkomstig van thermaal water van La Roche-Posay. Geselecteerd uit 400 bacteriële stammen, herstelt het de huidbarrière om te voorkomen dat allergenen binnendringen, roodheden ontstaan en men hervalt. Door de microbioomfunctie weer in evenwicht te brengen is Sphingobioma een baanbrekende oplossing voor huidallergieën, met onmiddellijke resultaten op lang termijn.

 

Nieuwe Toleriane Dermallergo Crème

De nieuwe Toleriane Dermallergo crème gaat verder dan herstellen en onmiddellijk verzachten. Gebaseerd op de wetenschap van het microbioom, slaagt hij erin om op 1 minuut het pijngevoel te verminderen, roodheden en herval te vermijden zodat de symptomen van een gevoelige huid (jeuk, branderigheid, pijn, kriebelen en trekkerigheid) worden aangepakt en voorkomen. Dit met de ingrediënten:

  • Sphingobioma: herstelt het microbioom en herstelt de huidbarrière
  • Neurosensine: kalmeert, vermindert jeuk en de perceptie van irritatie
  • Kariteboter en glycerine: voeden en herstellen de huidbarrière

 

De diep voedende, toleriane dermallergo crème heeft een rijke, zintuiglijke textuur die de huid omhult zonder ooit vet aan te voelen. Het is klinisch bewezen dat de crème na 28 dagen gebruik aanzienlijk roodheden vermindert. De huid is resistenter en minder gevoelig voor agressies van buitenaf, dus de roodheid is verminderd.
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels