02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Alline Proderm Capsules 180 stuks

11 reviews
Capsules 180 stuks
69,00 99,99
Op voorraad
69,00
-31% **
prijs apotheek: 99,99* Je bespaart: -30,99
Voedingssupplement voor de huid in de vorm van capsules. Heeft een drievoudige werking, vermindert rimpels, hydrateert en maakt de huid soepeler.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag in te nemen met een glas water. 

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Keratine 500mg, Hyaluronzuur 200mg, Vitamine C 80mg, natriumascorbaat 100% ADH ceramosides®: 30mg

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Alline proderm in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Alline
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Droge huid
Supplementen voor huidveroudering Verdere fase van huidveroudering
Bevat Overige
Keyword Anti-rimpel, Hydraterend
Op marine basis? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Alline Proderm

Super! En niet alleen voor het haar! De huid vaart er ook meer dan wel bij! Stralen op alle vlakken!

Wendy

Goed product. Mijn huid is minder droog en voelt zachter.

Vandevelde Mieke

Ik ben tevreden met de haar- en huidproducten en het is noodzakelijk om de behandeling gedurende 3 maanden uit te voeren om snelle en zeer effectieve service resultaten te hebben. 🍻

Persoons

Heb weinig ervaring met het product, maar ik neem al jaren Alline capsules voor het haar waar ik erg tevreden over ben. Vermits ik een erg droge huid heb, wil ik nu ook Alline Proderm proberen. Hoop dat het resultaat voor mijn huid even goed is als Alline Procap voor mijn haar.

Sabine Boeykens

Snelle levering en er zaten extra testertjes bij met een handgeschreven kaartje. Zo lief! Heel goed product. Goede ervaring mee.

Ingeborg Rösgen

Ik gebruik al jaren ALLINE voor mijn haar. Mijn haar viel met pakken uit. Toen op advies van mijn kapster ALLINE voor het haar beginnen gebruiken. Toen mijn haar gezond was ben ik er mee gestopt, maar al gauw kwam het probleem van haaruitval terug. Neem het nu gewoon dagelijks 1 en mijn haren hangen op mijn rug. Mijn kapster zei:moest ik niet beter weten ik zou denken dat je extensies gebruikt. Goede raad, dit product is super maar het resultaat begint pas na 4 weken

Diane Verstraeten

Neem al even alline voor de huid maar ik krijg er zeer droge handen en droge scheenbenen van , ofwel moet ik doorbijten of er volledig mee stoppen.

Bie

Mijn huid voelt gezonder aan en ziet er ook frisser uit. Mijn nagels worden eindelijk sterk.

Diane

Mijn haren zijn gezonder, glanzen meer en voelen gevoed aan. Mijn nagels zijn ook heel wat sterker. Heel tevreden over de alline proderm.

Lambinon

Ik heb nog te weinig ervaring om resultaat te boeken maar ik hou nog vol ...

Anne

Omdat ik elk jaar in de herfst veel haar verlies, dus besloot ik om iopter voor de Alline capsules en in minder dan 4 weken al de resultaten zijn er, ik ga verder tot het einde van de 3 maanden behandeling in de hoop om het verloren haar te herstellen, adviseer ik dit product, want naast een gunstig effect op mijn haar, mijn nagels zijn langer.

silvia
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek