Altisa Calcium Magnesium Zink Advanced Tabletten 100 stuks

3 reviews
16,97 20,70
Op voorraad
16,97
-19% **
prijs apotheek: 20,70* Je bespaart: -3,73
Voedingssupplement op basis van 3 belangrijke mineralen calcium, magnesium en zink, in de vorm van tabletten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Calcium: Draagt bij tot een normale bloedstolling, een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van de spieren, een normale neurotransmissie, de normale werking van spijsverteringsenzymenspeelt een rol in het process van celdeling en -specialisatie is nodig voor de instandhouding van normale botten en normale tanden.Magnesium: Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid een elektrolytenbalans, een normaal energieleverend metabolisme, de normale werking van het zenuwstelsel, een normale werking van de spieren, een normale eiwitsynthese, een normale psychologische functie, de instandhouding van normale botten en tanden en speelt een rol in het celdelingsproces.Zink: Maakt deel uit van verschillende enzymen die als anti-oxidant werken (zink-superoxidedismutase - ZnSOD, een krachtige vrije radicalenvanger) draagt bij tot een normaal zuur-base- en koolhydraatmetabolisme, tot een normale cognitieve functie, tot een normale DNA- en eiwitsynthese, tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting, tot een normaal metabolisme van macronutriënten, tot een normaal metabolisme van vetzuren en vitamine A, tot de instandhouding van normale botten, normaal haar, normale nagels en een normale huid, tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en een normaal gezichtsvermogen, tot de normale werking van het immuunsysteem, tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (oxidatieve stress treedt op wanneer het delicate pro-/anti-oxidant evenwicht ten gunste van de pro-oxidant status wordt verstoord)

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Fonctionnement optimal de l'organisme.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor volwassenen: 1-3 vegetarische sliktabletten

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Calcium (carbonaat, gluconaat, citraat): 366,67mg- Magnesium (oxide, citraat, gluconaat): 166,67mg- Zink (bisglycinaat): 8,33mg. Calcium carbonaat; magnesium oxide; magnesium gluconaat; calcium gluconaat; magnesium citraat; verdikkingsmiddel: carboxymethylcellulose; calcium citraat; zink bisglycinaat; verdikkingsmiddel: microcristalline cellulose; geleermiddel: stearinezuur; antiklontermiddel: silicium dioxide; glijmiddel: magnesium stearaat; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose. ALLERGENEN >> Bevat GEEN kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat GEEN van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011 : suiker; zout; zetmeel; gist; maïs; melk(derivaten); talk; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vóór het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.Gebruikswaarschuwing bij gebruik van meer dan één tablet per dag: omdat de inname van zink per dag meer dan 10 mg is dient de inname beperkt te worden tot enkele weken/maanden gevolgd nadien met een interval zonder inname.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Altisa
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid
Bevat Calcium, Magnesium, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Calcium, Magnesiumsupplement, Medische bijvoeding, Huidveroudering, Zinksupplement
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Altisa Calcium Magnesium Zink Advanced

Een tablet voor meerdere supplementen geweldig.

Murielle

Zocht al geruime tijd naar een product met deze 3 ingredienten tesamen en ben reeds jaren klant bij viata. Dit product doet precies dat, wat ik nodig heb voor mijn oude taaie botten en ben er erg blij mee, ook wat de kwaliteit betreft. Nu hoef ik nog maar een tablet te slikken geloof het of niet, deze samenstelling is een wonder voor mijn lichaam op 70jarige leeftijd. 100% een echte aanrader voor wie niet meer goed uit de weg kan . Viata,......bij jullie kan men gewoon alles vinden en het is een genot bij jullie te mogen winkelen.

john

Uitstekend product wat mijn famillie en ik al meer dan 25 jaar gebruik.Was op zoek naar een oplossing tijdens de corona lock down en heb die hier zeker gevonden.Ik zal vanaf nu in de toekomst altijd mijn producten bij VIATA bestellen,dat staat vast.Gemakkelijk on-line te bestellen,correcte product beschrijving,en een prima leveringsservice aan huis.Veilig omdat men tijdens het coronatijdperk niet meer naar een winkel toe moet,maar ook na de corona zal ik dat op die manier blijven doen.On line bestellen via VIATA.Wat mij betreft een aanrader voor iedereen.(En neen,dit is geen fake recentie,ik ben gewoon klant).Brocatus Herman

Brocatus Herman
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek