02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Alvityl Vitaliteit Tabletten 90 stuks

3 reviews
Tabletten 90 stuks
20,34 33,90
Op voorraad
20,34
-40% **
prijs apotheek: 33,90* Je bespaart: -13,56
Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen in de vorm van capsules. Werkt ook als tonicum.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid, gebrek aan vitaliteit, voedingstekorten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Te gebruiken vanaf 6 jaar, aan 1 capsule per dag. Het is aan te raden de capsule in te nemen met een groot glas water, tijdens of na een vaste maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine A 800 µg, vitamine B1 1,1 mg, vitamine B2 1,4 mg, vitamine B3 16 mg, vitamine B5 6 mg, vitamine B6 1,4 mg, vitamine H 50 µg, vitamine B9 200 µg, vitamine B12 2,5 µg, vitamine C 80 mg, vitamine D3 5 µg, vitamine E 12 mg. Zink 3 mg, ijzer 4,2 mg, koper 0,3 mg, mangaan 0,6 mg, selenium 16,5 µg, calcium 206 mg, fosfor 105 mg, chroom 6 µg, jodium 22,5 µg, magnesium 56,25 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Alvityl
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Multivitamine, Vitaliteit, Weerstand
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Alvityl Vitaliteit

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Alvityl Vitaliteit

Gebruik deze vitaminen nog maar enkele dagen. Tegen de herfst en winter kunnen ze zeker geen kwaad. Kwestie van weerstand op te bouwen. Snelle levering.

Rita

Ik gebruik dit product al jaren, maar het is voor u goedkoper. Vroeger nam ik het doosje mee, maar de prijs was overdreven in de apotheek. Nu ik veel goedkoper heb gevonden, zal ik hier blijven kopen.

patricia van strydonck

In deze vitaminen zit werkelijk alles in! Ik laat jaarlijks mijn bloed onderzoeken én opvallend was, na enkele maanden gebruik ervan, dat er een aantal van mijn bloedwaarden in de positieve zin gestegen waren! :o-)

Naomi Apachi
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek