Amanprana Curcumax botanico Kruiden 175g

Kruidenmix met kurkuma, sumak en zwarte peper, een wonderbooster voor je gezondheid. Verdedigingslijn tegen hart- en vaatziekten, diabetes of kanker.

€ 23,95 -10%
21,56
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

Kanker, hartinfarct, diabetes, verzachten van lage rugpijnen, lumbago en hernia? Curcumax combineert kurkuma, de aspirine van Azië, met sumak, de wonderbes van het Midden-Oosten en zwarte peper. Zwarte peper zorgt ervoor dat curcumine, de heilzame stof in kurkuma, beter wordt opgenomen door de darmen. Curcumax Botanico-mix verstevigt je gezondheid en vermindert je risico op welvaartziekten. Onderzoek leert dat 0,3g kurkuma per dag de pijn met 65% vermindert bij lumbago en hernia. Beter dan cortisone en zonder de nadelen van ontstekingsremmers. Curcumax is een wonderbooster voor je gezondheid, recht uit de natuur.Kurkuma is geelwortel, voornamelijk gekweekt in Zuidoost-Azië, waar het een ellenlange gebruiksgeschiedenis kent. Kurkuma is ontstekingswerend en rijk aan antioxidanten – het bestrijdt vrije radicalen die de cellen in het lichaam kunnen beschadigen – en bevat stoffen die giftig zijn voor tumorcellen. Daarom dat curcumine, het heilzame goedje in kurkuma, vaak wordt ingezet bij de preventie en het afremmen van moderne ontstekingsziektes, zoals de ziekte van Alzheimer en kanker. Sumak is de bes met de hoogste ORAC-waarde van alle superfoods. ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity en verwijst naar de hoeveelheid aanwezige antioxidanten. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen, stoffen die kunnen leiden tot de beschadiging van lichaamscellen. De ORAC-waarde van sumak is 312.000 per 100g. In vergelijking met de geliefde blauwe bes met een ORAC-waarde van 4669 per 100g.
Wonderbooster voor je gezondheid.
Curcumax mag je zo vaak en zo veelzijdig gebruiken als je wenst. Voeg het toe aan al je gerechten, ook warme, of gebruik Curcumax samen met verse gember om dagelijks kurkumathee te laten trekken en drinken.
45% kurkuma, 45% sumak, 10% zwarte peper
Merk Amanprana
Aflevervorm Kruiden
Type product Superfoods
Bevat Kurkuma, Overige
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Bio? available
Raw? not available
Vegan? available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!