Amanprana Kotobuki Matcha thee Poeder 50g

Amanprana Kotobuki Matcha thee
Poeder 50g
- Weet als eerste wanneer het product weer op voorraad is
Traditiegetrouw wordt Matcha-thee als volgt gezet: 1. Water (liefst mineraalarm bronwater) koken. 2. Kokend water laten afkoelen tot 80°C. 3. Doe 1 g (1/2 theelepel) Matcha in een Matcha-kom (Matchabowl). 4. Voeg ca. 80 ml water toe. 5. Klop de thee gedurende 15 seconden met een bamboe garde (bamboo- scoop) zachtjes op tot een schuimige vloeistof. De theekom wordt nooit tot de rand gevuld, maar maximaal tot 2 vingers onder de rand. Tijdens het opschuimen van de groene thee kan je al genieten van het langzaam opstijgende aroma. Drink bewust genietend je Matcha-thee. Matcha smaak is aangenaam, zacht en tegelijk intensief en sterk aromatisch.
100% Matcha* Kotobuki (Japan)
Merk | Amanprana |
---|---|
Aflevervorm | Poeder |
Type product | Superfoods |
Bevat | Groene thee |
Glutenvrij? | ![]() |
Lactosevrij? | ![]() |
Bio? | ![]() |
Raw? | ![]() |
Vegan? | ![]() |