Amanprana Rudolf Balsem 5ml

2 reviews
21,56 23,95
Op voorraad
21,56
-10% **
prijs apotheek: 23,95* Je bespaart: -2,39
100% biologische kruidenbalsem voor een optimale en vrije ademhaling.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

RUDOLF! is de enige adem vrij kruidenbalsem op de markt die 100% biologisch is zonder water noch alcohol, en die een krachtig concentraat van essentiële oliën bevat die het product 100% efficiënt maken.RUDOLF! is 100% veganistisch.Naast het vrijmaken van een verstopte neus en het verzekeren van een optimale ademhaling, kan Rudolf! ook ingezet worden tegen snurken of moeilijk inslapen. RUDOLF! voert extra zuurstof naar de hersenen. Je slaapt beter en je wordt ’s ochtends fitter wakker. RUDOLF! zorgt voor betere prestaties bij het sporten en voor voldoende zuurstof tijdens lange werkdagen, zodat je fitter, efficiënter en productiever bent.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vrij ademhalen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

RUDOLF! kan gebruikt worden tijdens sporten, werken, slapen en mediteren. RUDOLF! bevordert de zuurstoftoevoer naar de hersenen. Bij het aanbrengen kan de balsem wat prikken – dit effect duurt enkele seconden en is normaal. Rudolf! is niet verslavend; je mag het product zo vaak gebruiken als je dat wenst.RUDOLF! zit verpakt in een handig meeneem­formaat van 5 ml, zodat je het op cruciale momenten steeds bij je hebt. Zet RUDOLF! thuis in de koelkast voor een extra verfrissend gebruiks­effect.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Kokosolie, carnauba was en 10 essentiële oliën die uitblinken in het vrijmaken en vrijhouden van de ademhalingswegen: ravintsara, euca­lyp­tus, wintergreen, tijm, akker­munt, salie, ceder, pepermunt, kaneel en kruidnagel. Amanprana koos bewust voor carnaubawas en niet voor bijenwas. Dat maakt RUDOLF! 100% vegan.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Amanprana
Aflevervorm Balsem
Type product Verzorgingsproduct
Type behandeling Behandelend
Type hoest Overige hoest
Type neusproblemen Verkoudheid
Bevat Eucalyptus, Overige
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Kruidig
Specifiek voor Borst, Neus
Keyword Ademhaling, Natuurlijk
Geschikt bij zwangerschap? not available
Toedieningswijze Uitwendig
Zonder suiker? available

Laatste reviews en ervaringen met Amanprana Rudolf

Heerlijke balsem, zacht maar toch doeltreffend. Maakt bij mij goed de slijmen los na aanbrengen op borst, zodat ik geen hoestsiroop nodig had. Produkt is niet goedkoop, maar je doet wel heel lang met 1 potje. Zeker aan te bevelen !

Veerle

snelle levering en een goed product meer hoeft dat niet te zijn

ferdinand
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek