02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar
20-06-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Uw huid weerspiegelt ook uw gezondheid

Geschreven door M. anti-age

Een gezonde huid wordt gekenmerkt door haar kwaliteit, haar integriteit, wat vooral tot uiting komt in haar stralendheid en gelijkmatigheid. Met ouder worden verliest de huid beetje bij beetje deze eigenschappen. Het welzijn van de huid is afhankelijk van 4 belangrijke functies: de fysieke barrière, de pigmentatie, de verdediging en de structuur.

 

Dermatologisch onderzoek toont aan dat 80% van huidveroudering wordt veroorzaakt door dagelijkse agressies van buitenaf.

 

Herstel en voorkom nadelige effecten door omgevingsfactoren met antioxidanten

Dagelijkse agressieve invloeden, zoals Uv-straling en vervuiling, versterken de oxidatieve stress die leidt tot vroegtijdige veroudering en een doffe huid. 
Het is heel belangrijk om dermatologisch gekende antioxidanten te gebruiken die de vrije radicalen neutraliseren die deze externe factoren met zich meebrengen. De meeste mensen zijn op zoek naar een gezond uitziende huid, en het juiste antwoord is vaak antioxidanten. Om de effecten van deze vrije radicalen te bestrijden, is hun werking niet alleen verbeterend, maar ook preventief: zo verbeteren tekenen van fotoveroudering en worden tekenen van oxidatieve stress voorkomen. Het resultaat is een stralende huid en een egalere teint.
Vitamine C is zeker een van de door dermatologen meest aanbevolen actieve stoffen en een bekend antioxidant. De meest pure vorm, ascorbinezuur, bestrijdt actief verouderingsverschijnselen door het huidoppervlak te beschermen tegen degeneratie van de huidmatrix. Pure vitamine C vermindert de nadelige effecten aan de huid die wordt veroorzaakt door vrije radicalen, uitgelokt door externe agressoren. Dankzij de hoge concentratie pure vitamine C krijgt de huid haar glans en homogeniteit terug.
Ook vitamine E (ook wel Tocoferol genoemd), een van de een andere vaak gebruikte en dermatologisch gekende werkstof, wordt ingeschakeld voor een zo efficiënt mogelijke antioxidantenwerking.
Dankzij haar kalmerende aard, helpt zij de teint weer gelijkmatiger te maken. Ook polyfenolen staan algemeen bekend als antioxidanten.
De combinatie van pure vitamine C, vitamine E en polyfenolen is een efficiënte antioxidantencocktail voor een krachtige biologische cel voor een krachtige bescherming, en de sleutel tot een stralende huid die gewapend is tegen tekenen van huidveroudering.


De oplossing van Vichy: Liftactiv Supreme Vitamine C serum

Vichy Liftactiv Supreme Vitamine C bevat de hoogste concentratie bij Vichy van pure vitamine C om de antioxidant bescherming te boosten voor een stralende, gezond uitziende huid. Met 15% pure vitamine C, vitamine E en polyfenolen, is Liftactiv Supreme Vitamine C Serum een krachtig antioxidantcomplex.
Het serum, dat ook puur hyaluronzuur bevat, verbetert en voorkomt oxidatieve stress, dofheid en tekenen van huidveroudering.

  • De huid is zichtbaar stralender in 10 dagen. 
  • De teint ziet er egaler uit.
  • Vermindert fijne lijntjes.
  • Hypoallergene en parfumvrije formule.

 

Hoe gebruik je het Liftactiv Supreme Vitamin C Serum?

  1. Druk zachtjes op het midden van de applicator om de formule vrij te geven
  2. Breng het aan op propere vingertoppen en vervolgens op de huid

 

Het is een hypoallergene formule zonder parfum of kleurstoffen. De verpakking is hygiënisch en duurzaam met gerecycleerd glas en kan volledig gerecycleerd worden, ook de plastic applicator.
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels