02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

16-02-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Uw dagelijkse booster om de huid te versterken

Reeds op jonge leeftijd zijn de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Er verschijnen fijne lijntjes die na verloop van tijd rimpels zullen vormen. Ook volumeverlies en verlies van dichtheid van de huid zijn na enige tijd zichtbaar. Om hier vroeg mee aan de slag te gaan, ontwikkelde Vichy de lijn Minéral 89. Uw dagelijkse booster om de huid te versterken.

Mineraliserend thermaal water van Vichy voor een sterkere huid

Het natuurlijk thermaal water van Vichy ontstaat in het vulkanisch gebied van de Franse Auvergne. Het is rijk aan 15 mineralen en versterkt hiermee de natuurlijke afweer van de huid.
16 wetenschappelijke studies bewijzen de efficiëntie van mineraliserend thermaal water van Vichy. Het is een bijzonder waardevol bestanddeel om de impact van interne en externe invloeden van de barrièrefunctie van de huid tegen te gaan.

 

Bekend om haar huidvullende eigenschappen

50% van alle hyaluronzuur in ons lichaam zit in de huid. Hyaluronzuur is een centraal component van de huidstructuur en is van belang om de huis te beschermen tegen externe agressies, vocht vast te houden en de huid voller te laten ogen.

 

2 complementaire effecten voor een sterkere huid

Beide bestanddelen hebben effect op de belangrijke componenten van de huidbarrièrre. De unieke formule van Vichy Minéral 89 vormt een beschermende matrix op het huidoppervlak. Dit netwerk fungeert als een mechanisch “schild” om de huidbarrièrefunctie te versterken en de huid beter te beschermen tegen externe agressies.

 

Wat is de impact van het exposoom op de huid?

De primaire functie van de huid is functioneren als barrière tussen ons lichaam en de buitenwereld. Daardoor ondergaat ze rechtstreeks de impact van zowel omgevings- als interne agressies. De agressies kunnen de kwaliteit van het huidoppervlak en de dus de barrièrefunctie aantasten, maar kunnen ook de structuur en fysiologische eigenschappen van de huid veranderen. Zo wordt de huid minder goed bestand tegen agressies en verliest ze haar dichtheid en haar gezond uitziende “glow”.

 

Minéral 89:

89% mineraliserend thermaal bronwater gecombineerd met hyaluronzuur bevat slechts 11 ingrediënten. Tweemaal per dag aanbrengen (ook op de oog- en lipcontouren) en lichtjes inmasseren tot het product volledig in de huid is getrokken, voorafgaand aan de gebruikelijke verzorging. ’s Morgens en ‘s avonds op de huid van het gezicht aanbrengen, na zorgvuldig reinigen en afdrogen.
Vichy Minéral 89 is getest door dermatologen en de effectiviteit werd bewezen op de tekenen van een gezond ogende huid:

  • +21% voller
  • +20% gladder
  • +26% stralender
  • +20% gelijkmatiger
     
Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels