02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Aomix-g Capsules 80 stuks

11 reviews
Capsules 80 stuks
26,99 29,99
Op voorraad
26,99
-10% **
prijs apotheek: 29,99* Je bespaart: -3,00
Voedingssupplement op basis van essentiële vetzuren : linolzuur en linoleenzuur. Essentiële vetzuren spelen een fundamentele rol in de synthese van de celmembraan, waardoor het membraan waterdicht en soepel blijft. Heeft ook een gunstig effect op de huid, cholesterol en het premenstrueel syndroom.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Bevat essentiele vetzuren : linolzuur en linoleenzuur. Essentiele vetzuren spelen een fundamentele rol in de synthese van de celmembraan, waardoor het membraan waterdicht en soepel blijft. de vorming van prostaglandines, die een drijvende rol hebben in de regeling van de mestruele cyclus en de hormonale regulatie controleren de dichtheid van de huid en onderhouden de bouw en de elasticiteit ervan. regelen het transport en synthese van cholesterol

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Gynecologische: 2x2capsules 10 dagen voor de maandstonden Dermatologisch: 3x2 capsules

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Teunisbloemolie 600mg Vit E 5mg met 10% gamma-linoleenzuur en 72% linolzuur

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Aomix
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Supplementen voor de huid Droge huid
Bevat Teunisbloemolie, Vitamine E
Aangewezen bij Premenstrueel syndroom
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Natuurlijk, Premenstrueel syndroom
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Aomix-g

Goed verdraagzaam.

Patricia

Neem dit product al meerdere jaren als hormonen kuur opaanraden van gynecoloog zeer tevreden,.

Yvette

Ik gebruik het product sinds een maand en begin al resultaat te zien. Het is wel kostelijk omdat je er toch een hoeveelheid van moet innemen per dag.

Nadine

Mijn zus en ik gebruiken dit product op aanraden van onze dermatoloog gezien onze atopische huid. Wij blijven het gebruiken.

Ilse

De capsules zijn erg groot , heb moeite met doorslikken .

Lia

Super blij met het product en de service. Bedankt voor de gepersonaliseerde kaart. Ik stel het echt op prijs. Dank je wel viata

Malika

Naar jarenlange helse pijn net voor mijn menstruatie raadde mijn nieuwe gyneacoloog Aomix aan. Ik heb nu heel veel minder last van allerlei PMS symtomen. En als bonus is mijn huid, vooral dan op mijn onderbenen veel minder droog.

Louise

Mijn huid is voelbaar zachter na gebruik Aomix-g. Bijna geen schilfertjes meer. Ik moet wel blijven smeren na het douchen. Ook meer comfort tijdens menstruatieperiode. Aanrader!!

Kathleen

Een tiental jaar geleden nam ik op aanraden van mijn huidspecialist zes maanden aomix voor extreem droge huid en eczeem. Na vier maanden was mijn huid merkelijk beter: elastischer, minder droog, zachter en gezonder. je moet er wel langdurige een hoge dosis voor innemen en het is niet goedkoop om zo'n kuur te volgen. Van de huisarts moest ik opnieuw teunisbloemolie nemen maar diegen die hij voorschreef, verdroeg ik niet goed (buikkrampen). Nu ik ben overgestapt naar amoix en dat gaat al wekenlang heel goed. Een aanrader voor een gezonde huid en om de essentiële vetzuren op peil te brengen in je lichaam!

Lies

Neem dit voor pms en voel me er stukken beter mee.

Ann

Verscheiden dermatologen raadden me dit supplement aan voor mijn problematisch droge huid. Na langdurig gebruik is mijn huid inderdaad zachter en gezonder geworden. IK heb b.v. geen last meer van exceem (op plaatsen waar kleding schuurt in de winter). maar het schilferen van mijn huid (vooral in de winter) is niet verminderd, laat staan gestopt. dagelijks smeren blijft noodzakelijk.

Marleen
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek