02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Apotheek van wacht Veurne

Wanneer er zich buiten de openingsuren van je reguliere apotheek in Veurne een noodgeval voordoet waarvoor je dringend geneesmiddelen nodig hebt, kan dit heel vervelend zijn. Om deze momenten op te vangen, is er een nachtdienst voor apothekers opgesteld. Normaal gezien, bezit elke apotheek over een lijst met de openingsuren van alle apotheken in de buurt. Deze lijst toont de reguliere openingsuren van de apotheken en bevat dus geen informatie over de apotheek van wacht.

Oproepnummer Prijs per minuut
0903 99 000 1,50 euro per minuut

Wachtdienst Apotheek Veurne

Om de apotheek van wacht in je buurt van Veurne te vinden, kan je het wachtnummer contacteren. Deze apotheek van wacht in Veurne is bereikbaar na 22 uur op weekdagen en in de weekends. Om te ontdekken welke apotheek open is in de nacht, op zaterdag en op zondag in Veurne, kan je het wachtnummer 0903 99 000 bellen. Deze officiële dienst is 24/24u beschikbaar, zowel in Veurne als in de rest van België. Wanneer je het nummer contacteert, zal er gevraagd worden om je naam, adres en telefoonnummer op te geven. Op die manier kan de dienst de dichtstbijzijnde apotheek van wacht doorgeven. Een oproep kost 1,50 euro per minuut en duurt gemiddeld 2 minuten.

Online apotheek Viata

Wanneer je dringend medicijnen nodig hebt maar toch niet uit je zetel wilt omdat je echt te ziek bent, kan je ook een bestelling plaatsen op de online apotheek Viata. Wanneer je voor 16u een bestelling plaatst bij Viata, leveren we de geneesmiddelen de dag nadien al aan huis.