Aboca NeoFitoroïd Zalf 40ml

Deze zalf is een medisch hulpmiddel. Het verlicht pijn, een branderig gevoel en jeuk. Het beschermt de slijmvliezen, in de geval van aambeien. Zonder cortisonepreparaten en verdovingsmiddelen.

€ 12,99 -12%
11,43
Bij aambeien.
De rectale canule op de tube schroeven en naar behoefte aanbrengen. Het product aanbrengen na het ontlasten en na het wassen van het betreffende deel van het lichaam. Voor een preventieve werking tegen irritatie door wrijving, kan de behandeling vóór het ontlasten worden uitgevoerd, waarbij onthouden moet worden dat het product ook na het ontlasten moet worden aangebracht. De behandeling mag maximaal 4 keer per dag herhaald worden. Na gebruik de canule legen en goed met warm water en zeep reinigen en de tube zalf sluiten. Fitoroid zalf veroorzaakt na het aanbrengen gewoonlijk geen ongemakkelijk of vervelend gevoel.
Gevriesdroogd extract van de bloeitoppen van Helichrysum (Helydol)* en Muisdoornwortel*; gedehydrateerde Bladgel van Aloe vera*; Waterige oplossing van de bloeitoppen van Helichrysum*; oliehoudend extract van de bloeitoppen van Hypericum*; Jojoba olie*; Karitéboter*; Essentiële oliën van cipres, bessen en Pepermuntbladeren. Bevat tevens: sucrose stearaat, sucrose distearaat, glycerylstearaat, cetyl-stearylalcohol, capryl/caprinezuur triglyceride, plantaardige oliën, gehydreerde plantaardige oliën, candelilawas, xanthangom, plantaardige glycerine, citroenzuur, tocoferolen, natriumsilicaat, benzylalcohol, kaliumsorbaat, natrium dehydroacetaat, Zonnebloemolie. *Ingrediënten uit biologische landbouw
Merk Aboca
Aflevervorm Zalf
Type product Medisch hulpmiddel
Met cortisonen? not available
Pijnstillend? not available
Toedieningswijze Rectaal, Uitwendig

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    07/12/2017
    gebruikt voor de behandeling van een anale scheur van een vorige zwangerschap vermindert bloedingen en pijn