Aboca LibraMed Tabletten 138 stuks

Medisch hulpmiddel dat glucosepieken onder controle houdt, waardoor vetophoping en hongergevoel voorkomen worden. Voor de behandeling van overgewicht, obesitas en voor vermindering van de tailleomvang. Voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

€ 38,50 € -10,78
27,72
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
De basis van LibraMed is het werkzame bestanddeel "Policaptil Gel Retard". Dit is een gepatenteerd complex van polysacharide macromolecules dat dankzij de synergetische werking van de ingrediënten een sterke gelatinerende werking heeft. Policaptil zorgt in de darmen namelijk voor de vorming van een gel die op koolhydraten inwerkt en de hoeveelheid geabsorbeerde koolhydraten en de absorptiesnelheid hiervan verlaagt (retard-effect). Dankzij de eigenschappen van deze gel zorgt LibraMed ook voor een vermindering van de geabsorbeerde vetten, waardoor het slaperige gevoel na de maaltijd afneemt, de darmtransit gestimuleerd wordt en de stevigheid van de ontlasting gereguleerd wordt.
Overgewicht
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 tabletten voor de twee hoofdmaaltijdenKinderen tussen 8 en 12 jaar: 2 tabletten voor de twee hoofdmaaltijden
Werkzame bestanddelen: Gepatenteerd complex van polysachariden macromoleculen (Policaptil Gel Retard); Smaakstoffen van sinaasappel, appel en citroen. Policaptil Gel Retard is een gepatenteerd macromoleculen complex dat voortkomt uit het onderzoek van Aboca en gemaakt wordt door middel van een productietechnologie die het mogelijk maakt om specifieke concentraties polysachariden te concentreren uit: cellulose, Optuntia Ficus indica, Amorphophallus konjac, Althaea officinalis, Linum usitatissimum, Tilia platyphyllos, Cichorium intybus.
Merk Aboca
Aflevervorm Tabletten
Type product Medisch hulpmiddel
Effect Afslankend, Eetlust remmen
Bevat Polysachariden macromoleculecomplex
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    19/01/2017
    Goed product.... regelt de doorvoer goed. Geen negatieve effecten. Ik heb nog geen vermindering van mijn tailleomvang opgemerkt, maar ik blijf doorgaan
    11/09/2016
    je valt er wel degelijk mee af. maar we willen allemaal gelijk 10 kilo lichter zijn. en dat is uiteraard niet het geval. je krijgt er minder eetlust van. en mijn energie is duidelijk vebeterd!!!!!!!!!!!!!