Arkocaps Orthosiphon 3+1 gratis Capsules 4x45 stuks

Bestel nu deze voordeelactie van Arkocaps orthosiphon 3+1 gratis. Dit plantaardig voedingssupplement bevordert de eliminatiefuncties van het organisme en gewichtsafname. Dit middel kan ook gebruikt worden bij diabetes.

prijs apotheek: € 41,00 -32%
27,88
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, woensdag geleverd

Orthosiphon verhoogt de urinaire excretie van ureum, urinezuur en chloriden. Ook het urinevolume neemt toe. De eliminatiebevorderende effecten berusten op de aanwezigheid van de essentiële olie en kaliumzouten. Omwille van deze eigenschappen wordt deze plant met succes ingezet in geval van gewrichtsongemakken.
Drainage, diureticum, nierstenen.
Dosering

2 capsules 's morgens en 's middags innemen met een groot glas water tijdens de maaltijd.
Per capsule: 325 mg onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder van het blad waarvan 2,5 % kalium en 0,16 % methoxiflavon.
De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Bestemd voor volwassenen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
Merk Arkocaps
Aflevervorm Capsules
Gamma Arko Afslanken
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Ondersteunt de stofwisseling, Vochtafdrijvend
Bevat Orthosiphon
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Waterophoping
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

promo
 (0)
Arkocaps Orthosiphon

Dit plantaardig voedingssupplement bevordert de eliminatiefuncties van het organisme en gewichtsafname. Dit middel kan ook gebruikt worden bij diabetes.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!