Arkopharma Lipoféine Gewichtsverlies + Lipoféine Detox Tabletten 60+7 stuks

Afslankingsprogramma dat bestaat uit Lipoféine Détox in de vorm van ampullen en Lipoféine Gewichtsverlies in de vorm van capsules.

prijs apotheek: € 53,00 -15%
45,05
Lipoféine Detox is aangewezen voor de detox en drainage van het organisme en Lipoféine Gewichtsverlies is voor gewichtsverlies. De combinatie van deze 2 helpt het organisme om het teveel aan vocht en toxines af te voeren met als gevolg een positief effect op het gewichtsverlies.
Detox: 1 ampoule 's ochtends bij het ontbijt. Gewichtsverlies: neem 2 plantencapsules en 1 capsule met microbioticastammen per keer, bij het ontbijt.
Détox: artisjok en guarana. Gewichtsverlies: groene thee, orthosifon en 2 miljard microbioticastammen.
Afgeraden in geval van zwangerschap en borstvoeding. Uit de buurt van kleine kinderen houden. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bevat cafeïne (minder dan 80mg per dag - lipoféine detox). Een voedingssupplement mag niet dienen als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Te bewaren onder de 25°C, op een donkere plaats en uit de buurt van warmtebronnen en temperatuursveranderingen.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Arko Afslanken
Type product Fytotherapie
Effect Afslankend
Bevat Artisjok, Groene thee, Guarana, Orthosiphon
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!