Nutrisan Caloril Softgel 270 stuks

Voedingssupplement op basis van groene koffiebonnen en konjac, in de vorm van v-caps. Aangewezen om de vetverbranding en het gewichtsverlies te bevorderen.

prijs apotheek: € 44,20 -12%
38,90
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Overgewicht.
Groene capsule: 1 capsule 3 x per dag, voor de maaltijd innemen met een glas water. Gele capsule: 2 capsules 2 à 3 x per dag, ½ uur voor de maaltijd innemen met een groot glas water.
Groene capsule: maté, groene thee, groene koffie, omhulling (hydroxypropylmethylcellulose), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (silicium dioxide), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaandioxide), stabilisator (carrageen), conserveermiddel (kaliumacetaat), kleurstof (chlorofyl), chroom.
Gele capsule: konjac, omhulling (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), stabilisator (carrageen), conserveermiddel (kaliumacetaat), kleurstoffen (titaandioxide en geel ijzeroxide)
Merk Nutrisan
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Eetlust remmen, Verhoogt het metabolisme, Vet verbranden
Bevat Chroom, Groene thee, Groene koffie, Konjac, Mate
Doelgroep Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!