Chromium GTF Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van chroom, in de vorm van tabletten. Vermindert de zin in zoet. Chroom vormt dus een mogelijk supplement in het kader van een dieet met gewichtsvermindering tot doel.

€ 9,54 € -2,67
6,87
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Eigenschappen

Chroom is een essentieel spoorelement dat in de voeding vooral aanwezig is in volle granen, biergist en lever. Het lichaam heeft meer behoefte aan chroom bij een te rijke voeding aan suikers. Chroom maakt deel uit van “Glucose Tolerantie Factor (GTF), die het effect van insuline reguleert en die de bloedsuikerwaarden en het transport van suikers naar de cellen helpt te controleren. Hierdoor draagt het bij tot een vermindering van het verlangen naar zoetigheden. Chroom vormt dus een mogelijk supplement in het kader van een dieet met gewichtsvermindering tot doel.
1 per dag bij de hoofdmaaltijd.
100 µg chromiumpolymiotinaat (mcg).
Merk Revogan
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Minder zin in suiker
Bevat Chroom
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!