Decola Draineur L Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van extracten van desmodium, artisjok en curcuma, in de vorm van vegetarische capsules. Kan in combinatie met de andere Decola-draineurs gebruikt worden onder de vorm van een 30-dagenkuur, twee maal per jaar (lente-herfst).

€ 21,60 -22%
16,85
Detox
2 maal per dag 1 capsule tijdens de maaltijd.
Desmodium adscendens L. - extract 175 mg, Cynara scolymus L. - extract125 mg, Curcuma longa L. - extract 100mg, Piper nigrum 1mgHulpstoffen: Vegetale capsule HPMC - Geleermiddel: rijstpoederDit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen.
Tijdens de zwangerschap en bij kinderen jonger dan 6 jaar, gelieve de behandelende arts te raadplegen. Curcuma heeft een bloedverdunnende werking. Vraag daarom raad aan uw arts alvorens dit product te combineren met bloedverdunnende middelen.
Merk Decola
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Ontgiften, Zuiverend
Bevat Artisjok, Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!