Fat Target Capsules 180 stuks

Voedingssupplement op basis van chitosan, glucomannan, kolanoot en chroom, als hulpmiddel bij het vermageren, in de vorm van capsules. Het is een 5-in-1 product: Absorbeert vetten, verbrandt calorieën, werkt hongerstillend, werkt als darmregulator en zorgt voor een snel platte-buik effect.

€ 39,95 -12%
35,16
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Glucosamine/Chitosan: Het laat toe om de schadelijke vetten in uw maaltijden aan te trekken (zoals een magneet) en ze te vangen vooraleer deze vetten in uw organisme worden opgenomen. Bijgevolg worden deze vetten onverteerbaar en worden ze verwijderd in de darmen. Reiniging van het organisme.Plantago Ovata Forssk: Darmregulator, beschermer op de wand van de maag en de darmen, hongerstiller.Glusomannane/Konjac: Bevordert de verlaging van de slechte cholesterol (LDL), de bloedsuikerspiegel, absorbens van slechte vetten, darmregulator, hongerstiller.Appelpectine: Laat toe om uw eetlust te controleren dankzij een natuurlijke hongerstiller en zonder nadelige effecten voor uw lichaam met een anti-obesitas actie.Extract ascophyllum nodosum: Drainage, verwijdering van vetten.Colapoeder: FAT TARGET activeert de verbranding van calorieën (thermogenese) om de reeds opgeslagen vetten te verbranden.Citrus Aurantium: Activeert de thermogenese (verbranding van calorieën) / Effect "snel een platte buik".Chroom: Bevordert de regulering van het insulinegehalte in het bloed.Vitamine C : Anti-oxidante werking, tegen de veroudering van de huid. Plantaardige capsules zonder varkensvlees en gluten
Naargelang de maaltijd neem je 1, 2 of 3 capsules:
Lichte maaltijd: 1 capsule 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Normale maaltijd: 2 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Zware maaltijd: 3 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Zeer zware maaltijd (bv.: Kerstmis, Nieuwjaar…): 2 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water en 2 capsules in het midden van de maaltijd met een groot glas water.
Chitosan, glucomanan, kolanoot, plantago ovata, appelpectine, ascophyllum, citrus aurantium en chroom.
Niet gebruiken als vervangingsmiddel voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, evenals een gezonde levensstijl.Buiten het bereik van kinderen houden. Niet toedienen aan kinderen onder de 12 jaar. Niet gebruiken in geval van zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in geval van een behandeling met anti-hypertensiva. Niet gelijktijdig met geneesmiddelen toedienen. Het gebruik van het product stopzetten in geval van agitatie of nervositeit. Bewaren bij kamertemperatuur in de oorspronkelijke verpakking. Allergenen: Dit product bevat stoffen op basis van schaaldieren van schaaldieren. Orale toediening.
Merk Fat Target
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Absorbeert vetten, Eetlust remmen, Platte buik
Bevat Chitosan, Chroom, Glucomannan, Kola
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!