Forté Pharma Captoredux Tabletten Tabletten 60 stuks

Medisch hulpmiddel voor de preventie en behandeling van overgewicht en obesitas. Het vermindert de opname van vetstoffen en complexe koolhydraten. In combinatie met een caloriearm dieet en voldoende lichaamsbeweging is dit product een effectief hulpmiddel om uw gewicht op pijl te houden en zwaarlijvigheid te voorkomen en te behandelen.

€ 29,95 -20%
23,96
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

De tablet bestaat uit meerdere lagen die elk een verschillende stof vrijgeven: Captooglicolipid® om het vetcomponent dat is ingenomen met het voedsel in de maag te binden door de vrijgave van de 2 externe lagen van de tablet, waardoor de vertering van vetten wordt beperkt. De interne laag komt vrij in de darmen en bevat een natuurlijk complex Captocarb®, een glycoproteïnecomplex ter bevordering van gewichtsverlies door de lokale werking van een vertraging van de mechanismes die leiden tot de afbraak en vervolgens de opname van complexe koolhydraten.    
Overgewicht, obesitas.

Neem 2-4 tabletten vóór elke maaltijd met twee  glazen water (ongeveer 400 ml). Niet kauwen! De tablet mag niet breken vóór ze wordt ingeslikt. Na een periode van meer dan 30 dagen, is het raadzaam om CaptoRedux™ gedurende een periode van minstens 3-5 dagen niet in te nemen. Het is raadzaam om overdag minstens 1,5 tot 2 liter water te drinken wanneer u het product gebruikt.     
Externe lagen die in de maag vrijgeven: 600 mg Captoglicolipid®Interne laag die in de darmen vrijgeeft: 50 mg Captocarb®Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliconedioxide, hydroxypropylcellulose, maltodextrine, gemodificeerd zetmeel, glycerylbehenaat, croscamellosenatrium,polyvinylpolypyrrolidone, plantaardig magnesiumstearaat, talk, polyvinylpyrrolidone, kleurstoffen (ijzeroxide, riboflavine
CaptoRedux™ niet gebruiken in geval van hypergevoeligheid voor een of meer van de componenten. Raadpleeg een arts indien u twijfelt over de combinatie met andere geneesmiddelen of medische hulpmiddelen.
Niet innemen in geval van gekende hypergevoeligheid voor de bonen of hun derivaten.
Niet innemen bij hypergevoeligheid voor simethicone.
Niet innemen bij hypergevoeligheid voor schelpdieren.
BMI = gewicht (kg) / lengte (m) x lengte (m)
Niet innemen indien u een BMI hebt van minder dan 18,5.
Indien u geneesmiddelen inneemt, raadpleeg dan een arts vóór u dit product begint te gebruiken.
Indien u diabetes hebt, raadpleeg dan uw arts vóór u dit product inneemt. CaptoRedux™ kan uw bloedsuikerspiegel verlagen en de afscheiding van insuline beïnvloeden.
Niet gebruiken indien de verpakking zichtbaar beschadigd is. Niet innemen wanneer de tabletten beschadigd zijn. Indien u de tabletten moeilijk kunt inslikken, is het raadzaam om ze in te nemen met veel water. Indien u ernstige problemen hebt met slikken, is het raadzaam om de inname van dit product te VERMIJDEN.
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Forté Pharma Slankheid
Type product Medisch hulpmiddel
Effect Absorbeert vetten, Koolhydratenopname verminderen
Bevat Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    06/07/2018
    Na 1 week gebruik 1 kg gewichtsverlies!