Metagenics Tirform Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van jodium, in de vorm van tabletten. Ondersteunt de werking van de schildklier. Jodium helpt een teveel aan vetten verbranden, bevordert een normale groei, geeft meer energie en is gunstig voor een goede geestelijke balans.

prijs apotheek: € 25,49
17,62
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Eigenschappen

Preparaat op basis van guggal (een extract uit mukulhars) + magnesium,zink, koper, selenium. Mukulhars -traditioneel Ayurvedisch middel- isrijk aan plantaardige stoffen die o.a. gunstig zijn voor het benuttenvan jodium door het lichaam. 2/3 van het jodium bevindt zich in deschildklier, de regulator van de stofwisseling. Jodium helpt een teveelaan vetten verbranden, bevordert een normale groei, geeft meer energieen is gunstig voor een goede geestelijke balans. Niet bij zwangerschap;steeds onder toezicht van een arts (guggal kan interfereren metbepaalde medicijnen)
Dosering

1 capsule per dag of zoals aanbevolen
Mukulmirre-extract 300.0 mg Magnesium (AA-chelaat) 75.0 mg Zink(picolinaat) 7.5 mg  Koper (gluconaat) 0.8 mg  Selenium(selenomethionine) 75.0 µg  
Merk Metagenics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Ondersteunt de stofwisseling, Vet verbranden
Bevat Jodium, Magnesium, Overige, Selenium, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!