Mincifit Burner Plus Softgel 60 stuks

Voedingssupplement op basis van paardenbloem, guarana, maté, groene thee en chroom, in capsulevorm. Aanbevolen om gewichtsverlies, vetafbraak, waterafbraak en het behoud van een normaal bloedsuikergehalte te bevorderen. Het vermindert de zin in suiker.

€ 24,66 -12%
21,70
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

2 capsules voor het ontbijt en 2 capsules tijdens de avondmaaltijd.
Mateblad poeder 125 mg, guaranazaad poeder 63 mg, groene thee blad extract 30 mg, groene koffie zaad extract 15 mg, paardenbloemblad en paardenbloem poeder 15 mg, zwarte radijs poeder 15 mg, biergist 60 mg, chroom 4,25 µg, vitamine B6 0,24 mg.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Softgel
Gamma Arko Afslanken
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Eetlust remmen, Minder zin in suiker, Verhoogt het metabolisme, Vochtafdrijvend
Bevat Biergist, Chroom, Groene thee, Groene koffie, Guarana, Mate, Paardenbloem, Plantaardige kool
Doelgroep Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    29/12/2018
    Geen echt resultaat op dit moment, hoewel ik slechts 1500 calorieën per dag eet met dit product heb ik niets verloren, maar ik blijf toch doorgaan.
    17/12/2018
    Hallo het ziet er zeer compleet uit, maar het is 2 capsules in de ochtend en 2 in de middag en niet in de avond, want er is groene thee en veel cafeïne, maar ik wilde weten waarom er biergist in zit?