PharmaGenerix Konjac PG Capsules 40 stuks

Voedingssupplement op basis van glucomanan, ananasextract en chroom in de vorm van capsules. Heeft een 3 voudige werking: hongerstillend, minder zin in zoet en vetafdrijvend.

€ 11,90 -15%
10,12
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

Driedubbele afslankactie :

Glucomannaan haalt men uit Amorphophallus Konjac-wortel, afkomstig uit Japan. Het heeft de eigenschap meer dan 100 maal zijn volume water op te nemen en vormt zo in de maag een volumieuse gel van grote viscositeit. Deze vegetale gel wordt niet door het lichaam opgenomen en werkt als natuurlijke hongerstiller door een indruk van verzadiging te geven zonder caloriën bij te brengen.

Ananassteel bevat een enzym, de Bromelaine die het stijgen van insuline in het bloed voorkomt. Geabsorbeerde bromelaine verspreidt zich in heel het lichaam en maakt een versplintering mogelijk van de afgescheiden proteïnes in makkelijk weg te werken aminozuren. Zo kunnen de vetcellen die sinaasappelhuid in de cellulitis vormen verdwijnen.

Chroom is de hoofdconstituent van de tolerantie factor voor glucose die noodzakelijk is voor de synthese van vetten door zijn samenwerking met insuline. (Het vermindert de nodige hoeveelheid insuline en de werking van de pancreas.)
Neem 30 minuten voor elke maaltijd 2 capsule in met een groot glas water.
Samenstelling per capsule: Glucomanaan poeder 650 mg, Ananasextract 30   mg, Chroom picolin. 31 µg.
Merk PG
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Eetlust remmen, Minder zin in suiker, Vetopname verminderen
Bevat Ananas, Chroom, Konjac
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!