Physalis Fat Burner Tabletten 30 stuks

Biologisch voedingssupplement met groene thee, groene koffie, schisandra en açaibessen, in de vorm van tabletten. Draagt bij tot het vetmetabolisme en de gewichts­beheersing, en tot een algemene detoxificatie en het fysieke welzijn.

prijs apotheek: € 16,00
13,60
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Gewichtsbeheersing.
2 x 1 tablet per dag. Te nemen 's morgens en 's middags bij het begin van de maaltijd met wat water.
Samenstelling per 2 tabletten:Camellia sinensis extr. bio (50% polyphenols, 35% catechins, 20-30% EGCG)900 mgCoffea canephora extr. bio (Svetol® >40% chlorogenic acids, 10-15% 5-caffeoyl-quinic acid)450 mgEuterpe oleracea extr. bio (4/1)400 mgSchisandra chinensis extr. bio (0,5% polyphenols, 0,5% flavonoids)150 mg
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.Niet geschikt voor kinderen.Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.
Merk Physalis
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Ontgiften, Vet verbranden
Bevat Groene thee, Groene koffie, Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!