Ymea Platte Buik Tabletten 60 stuks

Een natuurlijke oplossing voor de overgang en voor een platte buik. Drievoudige werking: opvliegers, nachtelijk zweten, prikkelbaarheid, vermindering van zwellingen, evenwichtig gewicht. Op basis van plantenextracten. Zonder isoflavonen. Belgische versie.

€ 26,50 -22%
20,67
Overgang. Last van opgeblazen gevoel.
2 capsules na de hoofdmaaltijd.
Extract van groene thee (Camellia sinensis (L.) Kuntze), Extract van venkel (Foeniculum vulgare Mill.), Extract van malrove (Marrubium vulgare L.), Extract van wilde yam (Dioscorea villosa L.), Extract van Spaanse peper (Capsicum annuum L.). Deze samenstelling is niet hetzelfde als de Ymea Platte buik die in Nederland verkrijgbaar is.
Merk Ymea
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Afslankend, Platte buik
Bevat Artisjok, Groene thee
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Menopauze
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    04/10/2016
    HELAAS GEEN EFFECT OP MIJN BUIK, WEL OP MIJN NACHTRUST OMDAT IK ENKELE KEREN PER NACHT NAAR TOILET MOET.
    01/02/2016
    Ymea platte buik, heeft (nog) geen effect bij mij kwa platte buik en vapeurs. Ik had 2 dozen te samen gekocht en hoop dus nog op komend effect !!