Diebacinn Capsules 60 stuks

Voedingssupplement voor ouderdoms-diabetes op basis van kaneel in de vorm van capsules, kaneel versterkt de werking van insuline waardoor de glucoseopname kan verbeteren en kan bijdragen tot een verbetering van de bloedsuikerspiegel.

€ 14,95 -12%
13,16
Eigenschappen

Voedingssupplement bij ouderdomssuiker. Er bestaat wetenschappelijk onderzoek 'Cinnamonum improves Glucose and Lipids of People with Type 2 Diabetes' en onderzoek 'Cinnamon helps combat diabetes'. Kaneel versterkt de werking van insuline waardoor de glucoseopname kan verbeteren. Dus Diebacinn kan bijdragen tot een verbetering van de bloedsuikerspiegel. In elk geval ' past in een dieet voor diabetici' is de uitspraak die past bij dit product.
Dosering

3 maal 1 capsule per dag bij eten met voldoende water.
Cinnamonum droogextract 112 mg per capsule (= 1 g kaneel). Diebacin Extra: extra vitamine C 52 mg, vitamine E 9 mg, Zn 3 mg, Cr 33 µg.
Merk Diebacinn
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type behandeling Behandelend
Effect Verbetert de bloedsuikerspiegel, Verbetert de werking van insuline
Bevat Kaneel
Aangewezen bij Ouderdomsdiabetes

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen

    16/06/2016
    1 jaar genomen maar niet geholpen
    01/03/2016
    ik gebruik nu 2 maanden diebacinn en mijn suiker gehalte is gedaald met 1/4.