Freestyle Precision B-Ketone 10 stuks

Doseerelektroden die zijn ontworpen voor het uitvoeren van een kwantitatieve meting van ketones (beta-hydroxybutyraat) (ketonlichaamsniveaus in het bloed) in een vers capillair bloedmonster dat bij diabetespatiënten aan de vingertop wordt genomen. Wanneer de bloedglucose de 250 mg/dL overschrijdt, is het zoeken naar ketones essentieel. Indien aanwezig, geeft dit een gebrek aan insuline weer en is een gevaarlijke situatie voor de patiënt. Coderen is niet nodig.

€ 84,51 -12%
74,37
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 12:00, donderdag geleverd

Elektroden voor ketonemie.
Bloedmonster nodig: 1,5 μL.
Individueel verpakt in aluminiumfolie.
Ontworpen om niet te starten totdat er voldoende bloed is, verwacht minder verlies van elektroden.
Test binnen 10 seconden.
Eenvoudige applicatie: 'top-fill' of 'end-fill'.
Geen kalibratie vereist.
FreeStyle Precision Blood Glucose Metering-elektroden zijn bedoeld voor gebruik met FreeStyle Precision Neo en FreeStyle Libre-meters.

De elektroden zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik buiten het lichaam in het kader van zelfcontrole en voor glykemisch of professioneel gebruik. Gezondheidswerkers mogen ook veneuze bloedmonsters gebruiken, op voorwaarde dat ze binnen 30 minuten na bloedafname worden gebruikt. Deze systemen zijn niet bedoeld voor de diagnose van diabetes, maar als hulpmiddelen om de effectiviteit van diabetescontroleprogramma's te bewaken.
Merk Freestyle
Type product Medisch materiaal
Type materiaal diabetes Teststrips
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!