Inovance Reglucid Tabletten 30 stuks

Voedingssupplement op basis van chroom en kaneel, in tabletvorm. Kan helpen bij het handhaven van een normaal bloedglucosegehalte.

€ 19,00 -15%
16,15
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Bloedsuiker, gewichtscontrole.
Een halve tablet per dag.
Microkristallijne cellulose, gewonnen uit de bast van kaneel (Cinnamomum verum) gedoseerd aan polyfenolen, vulstof [dicalciumfosfaat], hydrochloride L-arginine, alfa-liponzuur, zink gluconaat, vulstof [tricalciumfosfaat], gehydrolyseerd rijst eiwit, antiklontermiddel [magnesiumstearaat], extract wortels van de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) gedoseerd resveratrol, dosering selenium gist, antiklontermiddel [siliciumdioxide], niacinamide (vitamine B3), smaak: sinaasappel, biotine (vitamine B8), thiamine-hydrochloride (vitamine B1), chroompicolinaat, bekledingsmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur, kleurstof: titaandioxide]
Merk Inovance
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type behandeling Preventief
Effect Verbetert de bloedsuikerspiegel
Bevat Arginine, Chroom, Selenium, Vitamine B1, Vitamine B3, Zink
Aangewezen bij Diabetes, Onevenwichtige bloedspiegel

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!