K pil + zink Dragees 80 stuks

Voedingssupplement met extra zink voor kracht van haar en nagels,in de vorm van dragees. Verbetert de staat van de nagels, beperkt de beschadiging van het haar en versterkt het.

€ 18,80 -12%
16,54
Eigenschappen

Haaruitval: Verspreide haaruitval met onbekene oorzaak te wijten aan uiteenlopende factoren zoals: Een overmatige talgafscheiding waarbij de schedelhuid en de haren vet worden. Een tekort aan stoffen noodzakelijk voor de haarsynthese zoals bij onevenwichtig samengestelde voeding, bijvoorbeeld omdat bepaalde voedingselementen systematisch worden geweerd, of bij vermageringskuren. Emotionele stress, vermoeidheid of als gevolg van natuurlijke hormonale veranderingen (zwangerschap, menopauze). Opmerking: Bij haaruitval veroorzaakt door sommige geneesmiddelen of als gevolg van – meestal langdurige – ziekten vraagt U vooraf raad aan uw arts of apotheker. Kwetsbaar en broos haar: K-Pil zorgt voor een goede kwaliteit van het menselijk haar, waarvan het de elasticiteit, vastheid en doormeter verhoogt. Veelal lijden de haarproteïnen erg onder de felle zon, regen, wind… permanenten, krultangen en haarverfbeurten. Door K-Pil geregeld in te nemen, wordt de beschadiging herleid en wordt het haar versterkt. Broze en gespleten nagels: Als voedingskomplement verbetert K-Pil de staat van de nagels verzwakt door een intern tekort of een externe agressieve invloed bv. van detergenten of oplosmiddelen voor het verwijderen van nagellak.
De eerste 14 dagen: 3 maal daags 2 dragees tijdens de maaltijd. Daarna: 3 maal daags 1 dragee tijdens de maaltijd. Om goede resultaten te bekomen is het van belang K-Pil gedurende minstens 2 à 3 maanden zonder onderbreking in te nemen. De kuur kan worden herhaald telkens zich een toestand van verhoogde haaruitval voordoet.

Hoe bewaren

3 jaar, vermeld op verpakking onder het lotnummer.
l-Cystin. 150 mg, dl-Methionin. 100 mg, l-Cystein.hydrochlorid. 50 mg, Vitam. A 833 I.U., Riboflav. 0,56 mg, Calcium pantothenic. 1,66 mg (Vit. B5) – Pyridoxin. hydrochlorid. 0,8 mg, Zinc Orotat. 25 mg (= 3,75 mg Zinc) excip. q.s. pro tabletten compr. obducta una. Analyse pro 100 g: protid. 38 g, glucid. 30 g, lipid. 0 g Energie: ca. 265 kcal (1125 Kj)
Merk Kela
Aflevervorm Dragees
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels
Bevat Cystine, Methionine, Overige, Zink

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!