Omnivit Vita haar Tabletten 120 stuks

Voedingssupplement op basis van vit B complex, methionine, cystine en zink, in de vorm van tabletten ter ondersteuning van de haargroei en de stevigheid van de nagels.

€ 44,95 -22%
35,06
Toepassing: Voedingssupplement ter ondersteuning van de haargroei en de stevigheid van de nagels.Eigenschappen: Vitamines: ondersteunen van de goede werking van ons lichaam tov verschillende biochemische processen: effect op de groei. Mineralen: zink heeft een stabiliserend effect op de tertiaire structuur van de proteines. Aminozuren: de zwavelhoudende aminozuren komen verhoudingsgewijs in grotere hoeveelheden voor in keratine, het hoofdbestanddeel van het haar en de nagels.
2 keer per dag 1 tablet na de maaltijd met voldoende vloeistof.
Per 2 tabletten: vitamine B2 1,6 mg, vitamine B3 (niacine) 12 mg, vitamine B5 (pantotheenzuur) 8 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine H (biotine) 0,14 mg, DL-methionine 900 mg, L-cystine 210 mg, zink 15 mg.
Raad: Daar de vorming van haar en nagels traag gebeurt, moet Omnivit Haar gedurende minstens drie maanden ingenomen worden.
Merk Omnivit
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels, Haaruitval tegengaan
Bevat Cystine, Methionine, Vitaminen B-complex, Zink

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Pakket in aanbieding met 'Omnivit Vita haar Tabletten 120 stuks'

promo
 (0)

Pakket haaruitval bij mannen - 6 weken

Pakket voor de behandeling van haaruitval bij mannen. De ampules werkt haargroei stimulerend, 3 weken dagelijks daarna minstens nog 3 weken 3 ampules per week op het haar aanbrengen. De shampoo is een aanvullende behandeling van de ampules. De vitaminen gaan de haargroei van binnen uit stimuleren en zorgen dag het haar gezonder en sterker is.

Meer info »
€ 113,96 -15%
96,87
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!