Aboca Grintuss pediatric Siroop 180ml

Natuurlijk,medisch hulpmiddel op basis van honing,grindelia,weegbree en strobloem in de vorm van een siroop, voor kinderen. Werkt hoeststillend bij zowel droge als productieve hoest.

€ 12,95 -12%
11,40
GrinTuss Pediatric hoestsiroop is op basis van honing, glutenvrij en bio-gecertificeerd. De hoestsiroop werkt lokaal in de keel en creëert een beschermende laag met barrière-effect. Deze laag zorgt voor het afnemen van hoest door het bovenste ademhalingsgebied te beschermen. Daarnaast verzacht Grintuss Pediatric de irritatie en regulariseert GrintTuss Pediatric het slijm. GrinTuss Pediatric mag gebruikt worden vanaf 1 jaar.
Prikkelhoest en slijmen.
Kinderen van 1 tot 6 jaar: 1 koffielepel 2 maal per dagKinderen ouder dan 6 jaar: 2 koffielepels 2 maal per dag
Werkzame bestanddelen: Rietsuiker**; Honing**; Water; Hydro-alcoholisch extract van Weegbreebladeren**; Gevriesdroogd extract van Weegbreebladeren**; Gevriesdroogd extract van Grindeliatoppen**; Gevriesdroogd extract van Kerrieplant**; Etherische oliën natuurlijke aroma's van: Citroen, Zoete sinaasappel, Mirte; Natuurlijk Citroenaroma.
**Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw.
Merk Aboca
Aflevervorm Siroop
Type product Medisch hulpmiddel
Type hoest Droge hoest, Hoest met slijmen
Bevat Overige samenstellingen
Leeftijdscategorie Vanaf 1 jaar
Smaak Honing
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!