Amanprana Rudolf Balsem 5ml

100% biologische kruidenbalsem voor een optimale en vrije ademhaling.

€ 23,95 -10%
21,56
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

RUDOLF! is de enige adem vrij kruidenbalsem op de markt die 100% biologisch is zonder water noch alcohol, en die een krachtig concentraat van essentiële oliën bevat die het product 100% efficiënt maken.RUDOLF! is 100% veganistisch.Naast het vrijmaken van een verstopte neus en het verzekeren van een optimale ademhaling, kan Rudolf! ook ingezet worden tegen snurken of moeilijk inslapen. RUDOLF! voert extra zuurstof naar de hersenen. Je slaapt beter en je wordt ’s ochtends fitter wakker. RUDOLF! zorgt voor betere prestaties bij het sporten en voor voldoende zuurstof tijdens lange werkdagen, zodat je fitter, efficiënter en productiever bent.° 0% petroleumderivaten, 0% water, 0% parabenen, 0% chemicaliën, 0% alcohol° 100 % bio, 100% vegan, 100% actief° makkelijk in gebruik en voor alle leeftijden (handige carry-on)° ook te gebruiken voor kinderen vanaf 1 jaar in een lagere dosis
Vrij ademhalen.
RUDOLF! kan gebruikt worden tijdens sporten, werken, slapen en mediteren. RUDOLF! bevordert de zuurstoftoevoer naar de hersenen. Bij het aanbrengen kan de balsem wat prikken – dit effect duurt enkele seconden en is normaal. Rudolf! is niet verslavend; je mag het product zo vaak gebruiken als je dat wenst.RUDOLF! zit verpakt in een handig meeneem­formaat van 5 ml, zodat je het op cruciale momenten steeds bij je hebt. Zet RUDOLF! thuis in de koelkast voor een extra verfrissend gebruiks­effect.
Kokosolie, carnauba was en 10 essentiële oliën die uitblinken in het vrijmaken en vrijhouden van de ademhalingswegen: ravintsara, euca­lyp­tus, wintergreen, tijm, akker­munt, salie, ceder, pepermunt, kaneel en kruidnagel. Amanprana koos bewust voor carnaubawas en niet voor bijenwas. Dat maakt RUDOLF! 100% vegan.
Merk Amanprana
Aflevervorm Balsem
Type product Verzorgingsproduct
Type behandeling Behandelend
Type hoest Overige hoest
Type neusproblemen Verkoudheid
Bevat Eucalyptus, Overige
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Kruidig
Specifiek voor Borst, Neus
Geschikt bij zwangerschap? not available
Toedieningswijze Uitwendig
Zonder suiker? available
Gedeelde ervaringen
    16/02/2017
    Heerlijke balsem, zacht maar toch doeltreffend. Maakt bij mij goed de slijmen los na aanbrengen op borst, zodat ik geen hoestsiroop nodig had. Produkt is niet goedkoop, maar je doet wel heel lang met 1 potje. Zeker aan te bevelen !
    14/07/2016
    snelle levering en een goed product meer hoeft dat niet te zijn