Rhina NaturActiv Hoest Siroop 180gr

Medisch hulpmiddel voor de behandeling van droge of vette hoest, in de vorm van siroop op basis van natuurlijke ingrediënten, waaronder honing.

€ 9,99 -12%
8,79
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Rhina NaturActiv Cough is een medisch hulpmiddel dat is geïndiceerd voor hoesten (droge hoest en vethoest), vooral wanneer het wordt geassocieerd met infecties van de bovenste luchtwegen. Rhina NaturActiv Hoestsiroop werkt mechanisch op het geïrriteerde slijmvlies via twee mechanismen: 1: bevordert de hydratatie van het slijm om de fysiologische verwachting te vergemakkelijken; 2: vormt een film die het slijmvlies beschermt tegen contact met irriterende externe stoffen; door zijn mechanische werking is dit product geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan een jaar. Rhina NaturActiv Hoestsiroop werkt dankzij het Poliflav M.A. complex: een polysacharidefractie van weegbree in verband met honing voor zijn muco-adhesieve eigenschap en een flavonoïsche fractie van Tijm voor zijn antioxiderende werking die bijdraagt tot de bescherming van het slijmvlies. Rhina NaturActiv hoestsiroop is volledig natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en andere. Geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding (onder aanbevolen omstandigheden).
Hoest.
Kinderen van 1 tot 6 jaar: 1 lepel (5 ml) per dosis, twee keer per dag; kinderen ouder dan 6 jaar: 2 lepels (10 ml) per dosis, twee keer per dag; volwassenen: 2 lepels (10 ml) per dosis, 2 tot 3 keer per dag.
Rhina NaturActiv Hoestsiroop wordt over het algemeen goed verdragen en er zijn geen bijwerkingen van dit product gemeld.
Poliflav M.A. Complex (polysacharidefractie van Plantain en flavonoïsche fractie van Tijm), honing, rietsuiker, water, citroensap, natuurlijke sinaasappel, citroen en gedroogde smaken, xanthaangom, Arabische gom.
Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid of allergie voor een of meer van de componenten, bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van warmte en licht, buiten bereik van kinderen houden, de vervaldatum geldt voor het ongeopende product en opgeslagen in de originele verpakking.
Merk Rhinathiol
Aflevervorm Siroop
Type product Medisch hulpmiddel
Type hoest Droge hoest, Hoest met slijmen, Overige hoest
Bevat Overige, Tijm
Leeftijdscategorie Vanaf 1 jaar
Smaak Honing, Tijm
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!