Epaderm Duopack Crème 2x500g

Epaderm Crème is een 2-in-1 verzachtende crème en huidreiniging. Voor eczeem, psoriasis en andere droge huidaandoeningen.

€ 49,90 -15%
42,42
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

2-in-1: verzachtende crème en huidreiniger. Voor de aanpak van eczeem, psoriasis en andere droge huidaandoeningen. Hydrateert, beschermt en verzacht de huid.
Als verzachtende crème: rijkelijk op de aangetaste huidzones aanbrengen en goed insmeren. Breng zo vaak als mogelijk aan. Als huidreiniger: op de huid aanbrengen tijdens het wassen onder de douche of in het bad.
Gele paraffine, paraffinum liquidum, cetostearylalcohol, sodium lauryl sulfate, chlorocresol, aqua.
Merk Epaderm
Aflevervorm Crème
Type product Verzorgingsproduct
Effect Verzachtend
Aangewezen bij Eczeem, Psoriasis

Producten in dit pakket

 (3)
Epaderm

Epaderm Crème is een 2-in-1 verzachtende crème en huidreiniging. Voor eczeem, psoriasis en andere droge huidaandoeningen.

Gedeelde ervaringen
  16/09/2018
  Eindelijk een creme die echt helpt. Ik heb al vele cremes gebruikt maar zonder resultaat. Met epaderm is mijn huid eindelijk tot rust gekomen.
  26/10/2017
  Ik was vergeten om de sterren aan te geven .Maar het is wel duidelijk dat ik tevreden ben
  26/10/2017
  Eindelijk een creme die echt helpt. Ik heb al vele cremes gebruikt maar zonder resultaat. Met epaderm is mijn huid eindelijk tot rust gekomen. Ik gebruik het dagelijks en 2x in de week onder de douch en dat bevalt prima. Ik heb nu na vele jaren geen huidschilvers meer. ik word er blij van!