Weg met wratten pakket Pakket

Het "Weg met wratten pakket" bevat een Freeze wratten van Scholl voor het bevriezen van voetwratten zodat er maar eenmalig een behandeling nodig is, de beschermringen zijn handig de eerste dagen na de behandeling om de wrat te beschermen en de druk te verminderen.

€ 24,38 -19%
19,75
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Merk Multi-merk
Aflevervorm Pakket
Type product Hulpmiddel, toebehoren, Medisch hulpmiddel
Verzorging voeten Wratten
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Behandelen van Handen, Voeten

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Producten in dit pakket

promo
 (1)
Scholl Pharma Likdoorn beschermringen ovaal

Schuimkussentjes voor de voeten, met een dubbele laag voor extra zachte bescherming bij likdoorns. Voorkomt druk en wrijving op pijnlijke likdoorns tussen de tenen.

promo
 (1)
Urgo Wratten hand-voet

Behandeling van wratten op handen en voeten. Gaat de wrat bevriezen zodat er slechts maar eenmalig moet behandeld worden.

Gedeelde ervaringen
    15/01/2018
    Mijn verwachting was dat echt zou werken, maar helaas is dit niet het geval. Jammer genoeg zijn de wratten er nog. Dit is niet aan Viata te verwijten, maar hoop wel dat ze een ander product in hun assortiment opnemen die wel werkt.
    07/09/2017
    van dat wrattenproduct had ik meer van verwacht. De wrat staat er nog altijd(voorhoofd) van de andere produkten ben ik tevreden