Aboca Melilax pediatrie Lavement 6 stuks

Microklysma voorkinderen. Een medisch hulpmiddel op basis van honing voor de bescherming en de verlichting van het rectaal slijmvlies. Vermindert ongemakken, irritatie en ontsteking bij constipatie. Voor de behandeling van constipatie, kloven en aambeien.

€ 10,99 -12%
9,67
Aboca Melilax Pediatric Microlavement met dubbele werking: zowel ontlastend en beschermend. Aboca Melilax Pediatric microlavement ledigt de darmen zonder te irriteren en beschermt het rectale slijmvlies. Melilax is geïndiceerd voor de behandeling van constipatie, ook bij overgevoeligheid van de ingewanden (zoals een prikkelbare darm), anuskloofjes en aambeien. Het product ledigt de darmen en vermindert ongemak, irritatie en ontsteking bij constipatie. Melilax kan ook tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding gebruikt worden. Melilax Pediatric combineert een uitgebalanceerde ledigende werking met een beschermende en verzachtende werking voor het rectaal slijmvlies. De dubbele werking van Melilax Pediatric wordt verkregen dankzij Promelaxin, een actief complex van honing uit nectar en honingdauw die speciaal geselecteerd en verwerkt zijn op basis van hun gehalte monosacchariden, polysacchariden en melanoidine, verrijkt met polysacchariden fractie uit Aloë en Malve.
Constipatie bij kinderen.

Kinderen tussen 3 en 12 jaar: 1 microlavement Melilax Pediatric van 5 g naar behoefte. Bij hardnekkige constipatie 2 doses tegelijkertijd toedienen.

Kinderen tussen 1 en 3 jaar: 1 microlavement Melilax Pediatric van 5 g naar behoefte.

Zuigelingen 0-1 jaar: half microlavement Melilax Pediatric naar behoefte.

Melilax bevat promelaxin actief complex van honing en polysacchariden uit Aloë en Malve, hydroglycerine mengsel, citroensap, essentiële olie van lavendel
Merk Aboca
Aflevervorm Lavement
Type product Medisch hulpmiddel
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Laxerend
Leeftijdscategorie Voor baby's, Voor kinderen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    25/02/2016
    Ik vind melilax zeer goed voor peuters en kleuters vanaf 2j. Omdat het natuurlijk is en geen bijwerkingen heeft. Het werkt al vanaf 15 min. Kindjes krijgen even buikpijn en krampen en na het rommelen komt de stoelgang goed vrij. En is het kindje verlost van pijn. Ik raad het zeker aan mensen met kids wat te einde raad zijn.