Arkopharma Supraflor Capsules 14 stuks

Voedingssupplement op basis van 6 stammen melkzuurbacteriën in de vorm van capsules. De capsules zitten in een dubbele blister (goede bewaarcondities), waardoor er tegen de vervaldatum nog steeds minimum 2.000.000 eenheden melkzuurbacteriën gegarandeerd kunnen worden per capsule. Kan als een korte kuur gebruikt worden (14d-28d) om de darmflora te helpen versterken (na een antibiotica-kuur, voor het vertrek op vakantie). Kan ook als een langere kuur gebruikt worden (3maanden-4maanden) om een goede darmwerking te bevorderen (bij problemen van chronische aard).

€ 13,35 -22%
10,41
De darmflora helpen versterken (na een antibiotica-kuur, voor het vertrek op vakantie), en een goede darmwerking helpen bevorderen (bij problemen van chronische aard).
1 capsule per dag tijdens het ontbijt.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor volwassenen.
De capsule inslikken met veel water of opendoen en mengen met een beetje voedsel.
Een kuur gaat van 14-28 dagen (darmflora helpen versterken) tot 3-4maanden (goede darmwerking helpen bevorderen).
- Bifidobacterium longum Rosell-175, - Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, - Lactobacillus helveticus Rosell-52, - Lactococcus lactis ssp. lactis Rosell-1058, - Bifidobacterium animalis spp. lactis LAFTI B94, - Lactobacillus acidophilus Rosell-418.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Bevat Probiotica
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!