Consti-Transil Capsules 40 stuks

Voedingssupplement op basis van probiotica, vezels en planten. Helpt de darmtransit verbeteren.

€ 15,30 -12%
13,46
Toepassing

Aan te raden in volgende gevallen: chronische of occasionele constipatie, onregelmatige darmtransit en trage werking van de darmen. Het werkingsmechanisme is aldus gebaseerd op volgende principes: volume, lubrificatie, osmose en peristaltiek en dit in combinatie met probiotica die de darmflora herstellen.
Dosering

Kinderen (vanaf 12 jaar): 1à2 capsules per dag. Volwassenen : 2 capsules per dag de eerste week. Nadien 1 capsule per dag.
Ascophyllum nodosum 100 mg (een soort blaaswier dat als vezel werkt), havervezelextract 40 mg, probiotica 21 mg, schorsextract van Rhamnus frangula 20 mg, extract van Aloe vera 16 mg, extract van Cassia fistula 12 mg, maltodextrine en plantaardig magnesiumstearaat.
Merk Consti
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Aloë vera, Frangula, Magnesiumstearaat, Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!