Creon 150mg Capsules 20 stuks

Dit geneesmiddel is aangewezen voor de behandeling van een slechte vertering die optreedt als de alvleesklier niet genoeg enzymen meer aanmaakt.

8,76
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Onvoldoende werking van de alvleesklier, waardoor er te weinig spijsverteringsenzymen worden aangemaakt. 
Slik de capsules in hun geheel door. Kauw de capsules niet en maak ze niet fijn. Als het moeilijk is de capsules door te slikken kan de capsule worden opengemaakt. De microkorrels kunnen worden toegevoegd aan een kleine hoeveelheid zacht, zuur voedsel of gemengd worden met een zure vloeistof. Zuur zacht voedsel kan bijvoorbeeld appelmoes of yoghurt zijn. Zure vloeistoffen kunnen appel-, sinaasappel- of ananassap zijn. Slik het mengsel meteen door zonder het fijn te maken of te kauwen en drink er wat water of sap bij. Mengen met niet zuur voedsel of vloeistof en het fijnmaken of kauwen van de microkorrels kan leiden tot irritatie in de mond of tot een veranderde werkzaamheid van Creon in het lichaam. Houd de Creon capsules of de inhoud niet in uw mond. Het mengsel mag niet bewaard worden.
- De werkzame stof in dit middel is pancreatine, 150 mg per maagsapresistente capsule,overeenkomend met 10.000 eenheden lipase 8.000 eenheden amylase, en 600 eenheden proteasevolgens de Europese Farmacopee.- De andere stoffen in dit middel zijn:Capsule-inhoud (microkorrels): macrogol 4000.Coating: hypromelloseftalaat, dimeticon 1000, triethylcitraat en cetylalcohol.Capsule: ijzeroxide (E 172), titaniumdioxide (E 171), natriumlaurylsulfaat en gelatine.
Merk Creon
Aflevervorm Capsules
Type product Geneesmiddel
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Spijsvertering stimuleren Op basis van enzymen

Creon 150mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.