Duspatalin retard 200mg Impexeco Capsules 60 stuks

Medicijn op basis van mebeverine met een verlengde afgifte, in de vorm van capsules. Voor volwassenen, voor de symptomatische behandeling van buikkrampen, problemen en ongemakken die veroorzaakt worden door het prikkelbaredarmsyndroom.

19,13
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Dit geneesmiddel is aangewezen voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.De naam van uw geneesmiddel is 'Duspatalin Retard 200 mg capsules met verlengde afgifte,hard' (in deze bijsluiter 'Duspatalin Retard 200 mg' genoemd). Duspatalin Retard 200 mg bevat een geneesmiddel dat mebeverinehydrochloride wordt genoemd en dat behoort tot de geneesmiddelengroep van de spasmolytica, d.w.z. geneesmiddelen die inwerken op de slokdarm of de darm. De darm is een lange gespierde buis waar het voedsel doorheen gaat, zodat het verteerd kan worden. Als de darm verkrampt en te hard samenknijpt, krijgt u pijn. Dit geneesmiddel verlicht de kramp en de pijn.
Buikkrampen.
1 capsule, 2 maal per dag.
Mebeverine 200mg
Merk Duspatalin
Aflevervorm Capsules
Type product Geneesmiddel
Type maag- en darmstoornissen Krampen
Effect Krampstillend
Generisch middel? not available

Duspatalin retard 200mg Impexeco is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.