Energetica Natura Loxazol Tabletten 100 stuks

Voedingssupplement met senna en aloë vera, in de vorm van tabletten. Aangewezen bij constipatie door zijn gunstig effect op de darmenwerking.

€ 24,98
18,80
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Aangewezen bij constipatie.
constipation
intestin paresseux
Dosering

1 à 2 tabletten 's avonds voor het slapengaan. Bij ernstige constipatieproblemen 's morgens herhalen. Niet langer dan 10 dagen aaneengesloten gebruiken.
Loxazol kan buikklachten veroorzaken met name in die gevallen waarin er geen sprake is van obstipatie. Soms is er sprake van buikkrampen, diarree, misselijkheid en winderigheid. Dosis dan verlagen of tijdelijk stoppen. Chronisch gebruik van laxeermiddelen kan leiden tot afwijkingen van de darmvilli en tot pseudomelanosis coli of PMC (bruine tot zwarte verkleuring van het slijmvlies van de dikke darm door afzetting van melanine of door langdurig gebruik van laxantia). PMC is een onschadelijke en reversibele pigmentafzetting in de enterocyten. Deze pigmentafzettingen zouden volgens sommige gastro-enterologen zelfs het endoscopisch opsporen van poliepen of andere neoplasieën kunnen vergemakkelijken. Langdurig gebruik kan het herstel van een normaal defecatiemechanisme verstoren en daardoor bij de patiënt een obstipatie consolideren.
Sennablad (Folia sennae) 70 mg, aloë (Aloe vera) 65 mg, sporkenhout (Frangula alnus) 50 mg, karwijvrucht (Fructus carvi) 30 mg, rabarberwortel (Rhei rhapontici) 20 mg, venkelvrucht (Fructus foeniculi) 20 mg, cascarabast (Rhamni purshiani cortex) 12 mg.
Niet te gebruiken bij vernauwing of afsluiting van de darm, acute ontstekingen in het maag- en darmkanaal en bij plotseling optredende buikpijn. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar.
Merk Energetica natura
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Laxerend
Bevat Senna, Venkel

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!