Ferring VSL#3 4,4g voordeelpakket Zakjes 90 stuks

Bestel nu 3 stuks Ferring VSL#3 aan een voordelige prijs. Voedingssupplement op basis van levende probioticastammen. Bevat 4 lactobacillus stammen, 3 bifidobacterie stammen en een streptococcus stam. Iedere sachet bevat 450 miljard levende bacteriën. BIJ WARM WEER WORDT VSL NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

prijs apotheek: € 154,62 -13%
134,52
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

De VSL#3 producten mogen gedurende een week opgeslagen worden op kamertemperatuur (onder 25°), wat vooral belangrijk is tijdens het transport. Het is wel ten sterkste aangeraden om de producten in de koelkast te bewaren.
Merk Ferring
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Krampen, Verstoorde darmflora, Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Bevat Probiotica
Doelgroep Man, Vrouw

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

 (13)
Ferring VSL#3 4,4g

Voedingssupplement op basis van levende probioticastammen. Bevat 4 lactobacillus stammen, 3 bifidobacterie stammen en een streptococcus stam. Ieder zakje bevat 450 miljard levende bacteriën. BIJ WARM WEER WORDT VSL NIET VERZONDEN, OMDAT WE EEN GEKOELDE LEVERING NIET KUNNEN GARANDEREN.

Gedeelde ervaringen
  Marion
  27/01/2019
  VSL#3 is voor mijn Colitis ulcerosa voorgeschreven in combinatie met Salofalk- goede resultaten in 3 maanden- ontsteking rustiger nu. Minder vaak ontlasting.
  PRETRE
  05/01/2019
  Dit probioticum werd door mijn Gastro voorgeschreven ter vervanging van het antibioticum dat ik al 1,5 jaar gebruikte en we konden het niet stoppen. Sinds ik VSL#3 neem, is mijn darmdoorvoer zonder antibiotica verbeterd, ik neem sinds oktober 2/dag als achtergrondbehandeling naast mijn behandeling voor UC.