Fytobell Frangulabiose Capsules 50 stuks

Voedingssupplement op basis van lactobacillus, fenegriek en frangula, in de vorm van capsules. Ondersteunt en versterkt de darmflora.

prijs apotheek: € 10,55 € -2,95
7,60
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Brengt je darmflora aan de praat.
Bevat 1 miljard actieve bacteriën per capsule, is een effectieve natuurlijke samenstelling. Voor een regelmatige darmtransit.
Dosering

Neem zo'n 10 minuten voor de maaltijd een tot twee capsules met wat (bron)water in. Doe dat driemaal per dag, gedurende maximaal drie maanden. 
Melkzuurbacteriën, bestaande uit circa 1 miljard kiemen: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Frangula alnus extractum sic. (droog extract van sporkenhout), Foenum graecum extractum sic. (droog extract  van fenegriek).
Het is raadzaam om bij kinderen onder 15 jaar en bij zwangerschap op te passen met de dosering van het middel. Frangulabiose is ook geschikt voor diabetici en bij lactose-intolerantie.
Merk Fytobell
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora, Constipatie
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Fenegriek, Lactobacillen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!