Grunwalder Sensitive Capsules 60 stuks

Natuurlijk, puur en plantaardig product dat goed wordt verdragen. Dit combinatie van de kruiden is zeer gunstig voor de dagelijkse darmtransit. Een goede darmtransit zorgt voor een aangenaam gevoel en een platte buik.

€ 9,95 -15%
8,46
Toepassing

Natuurlijke stoelgang.
Dosering

's Avonds 1 tot 3 kruidentabletten ongekauwd met wat water innemen.
Grünwalder Nr. 1: senna, aloë, sporkehout, echte karwij, rabarber, venkel, cascara. Grünwalder sensitive: idem behalve senna en rabarber. Samenstelling is feitelijk niet duidelijk. Hoewel het allemaal laxeermiddelen zijn, is het niet duidelijk hoe sterk je nu aan het doseren bent en hoe veilig dit middel is op lange termijn.
Merk Grunwalder
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Karwij, Venkel

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    01/11/2018
    =Dit werd me jaren geleden aanbevolgen in het U.Z hier in Belgiê, omdat het geen Senna bevat wat de Prof. van Universitair Ziekenhuis maag en darmziekten, beter vond. Dus dat zijn nu wel mensen met ervaring!Nu zitten er hier velen met het probleem dat het niet meer te verkrijgen is!
    16/08/2018
    Echt het beste middel, aangeraden in ziekenhuis Gasthuisberg, omdat dit geen Senne bevat! Voor mij het beste, en vele vrienden die ik het aanbevolen heb.