Herborist Herbo muco flora Capsules 160 stuks

Natuurlijk product met een specifieke samenstelling, zorgt voor het behoud van een goede darmwerking. Het versterkt en vermeerdert de darmflora, zorgt voor een normale darmfunctie en ondersteunt het afweersysteem.

€ 47,00 -15%
39,95
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Zorgt voor het behoud van een goede darmwerking. Versterkt en vermeerdert de darmflora, zorgt voor een normale darmfunctie en ondersteunt het afweersysteem.
Volwassenen: 3 x 2 capsules per dag. Kinderen: tot 2 jaar: 1 à 2 capsules per dag. van 2 tot 7 jaar: 3 x 1 capsule per dag. van 7 tot 12 jaar: 2 x 2 capsules per dag. vanaf 12 jaar: 3 x 2 capsules per dag.
L-glutamine (uit gefermenteerde glucose), inuline (uit chicoreiwortel), fructo-oligosachariden (gerstemaltpoeder).
Merk The herborist
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Bevat Inuline, L-glutamine, Overige
Gedeelde ervaringen
  05/11/2018
  Ik neem dit product nu ongeveer een half jaar en mijn darmen zijn rustiger geworden. De pijn is stukken minder en ikzelf heb hierdoor veel meer energie gekregen.
  04/08/2016
  Als de darmwand beschadigd is, is dit product noodzakelijk voor het herstel ervan. Bij inname voelt men de werking. Het geeft kracht bij lichamelijke uitputting.
  13/05/2016
  Heb al jaren IBS evenals lekkende darm. Op aanraden van mijn Bio resonantie therapeute met dit product begonnen. Na enkele weken reeds een enorm verschil welke met andere probiotica niet te evenaren zijn.